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research& Development
  • + 떡류 가공식품의 자동화 및 건조공정의 최적 조건연구
  • Rice Cakes food processing automation, and the optimum conditions of the drying process research

  • 떡류 제품의 적정 수분함량 및 균일한 제품의 생산, 건조 공정에서의 최적의 물성을 유지하기 위한 건조시간 및 온도에 관한 연구
  • Rice cakes products the optimum moisture content and uniform production, and research on the drying time and temperature for optimum properties in the drying process to maintain the product

  • + 증숙면식 쌀국수의 제조 기술 (2003~2004년)
  • Steaming acquaintance rice noodles manufacturing technology (2003 ~ 2004)

  • 증숙면식 면류 기계를 이용하여 쌀을 주원료로 하는 증숙면식 제조기술을 개발하였으며 쌀을 주식으로 하는 한국인에게 밥을 대신할 수 있는 쌀 제품의 수요가 크므로 기술의 활용성과 파급효과가 매우 큼
  • By steaming the acquaintance noodle machine to steaming rice as a main ingredient the acquaintance manufacturing technology has been developed because of the demand of the product can be a substitute for rice in rice on rice for Koreans to take advantage of the technology and the ripple effect of a very large

  • + 쌀과 지역특산물을 첨가한 다양한 제품 개발
  • Development of a wide range of products added to the rice and local specialties